Persze nem tudom, hogy mennyire hiányoztam az elmúlt napokban bárkinek is, de sajna beütött két krach, ami miatt nem jutottam el odáig, hogy a blog adminjához férjek.

 

Az egyik, hogy a hétvégét valami vírusszerű gyomorinfluenzával végeztem. Értsd: fájt minden izmom és ízületem és folyton a mosdóba rohangáltam. Persze ez még annak a számlájára is írható, hogy a gyógyszerezésem az utóbbi 1 hétben új rendre állt át - kevesebb inzulin, kicsit több inzulin beépítő gyógyszer... De a mellékhatása a csodaszernek lehet egy kis hasmars. Passz, én már semmit sem értek, igazándiból.

Lényeg, hogy hétfőtől szerdáig csak főtt krumplit meg főtt barna rizst ettem-főztem, így arról nem nagyon volt mit posztolni meg elég gyenge is voltam.Másrészt meg az utóbbi napokban annyi volt a munkám, hogy mikor hazaértem, már eszembe sem jutott, hogy a gép közelébe menjek.

 

De valamelyik nap találtam egy nagyon jó kis összeállítást. A Men's Health magazin összeszedte a 20 legcukrosabb, legkalóriadúsabb, legártalmasabb, édes üdítőt, melyekért Amerika szerte rajonganak a népek. A legtöbbje nálunk meg sem található, de gondolom, hogy a kóla és társai is nyugodtan versenyezhetnének ebben a kategóriában, amit itthon sokan fogyasztanak.

Tovább»