Kifőztük Karácsony

Kék gyertya a diabéteszesekért

Velem főztök

Feedek
Megosztás
Épp erre pörgök a konyhában

Címkefelhő
2010.09.27

The Mira

Már megint design földre kóborolunk. Persze ennek nem sok köze van a gasztrohoz, hacsak nem azok a fantasztikus éttermek, amik a Mirában megtalálhatók.

A hotel egészen új és Hong-Kongban található. Ami azt jelenti, hogy nem ma lesz, mikor eljutunk oda, de addig is itt vannak a képek, hála a tervezőnek, Charles Allemnek.

 

Nézzük akkor:

Tovább»

2010.08.23

Ella étterem és bár

Nagyon szeretem az építészetet, a régi és új tervezésű épületeket és szívesen kísérek figyelemmel ilyen jellegű oldalakat a neten is, miközben az utcán járva az épületeket figyelve rohanok ide-oda. Ma épp egy Kaliforniában most nyílt étteremre bukkantam, melyet az UXUS tervezett meg belülről.

 

Az étterem belsőépítészeti megoldásait már most a világ leginnovatívabbjai között tartják számon.

Tovább»

2010.07.22

Ehető, természet barát zselé poharak

Nyár van kérem szépen, a hideg ásványvizes palack a 31 fokos szobában szépen izzad az asztallapra, miközben mellette pötyögök nektek. Pedig mennyivel jobb lenne, ha egy cuki kis pohárba önteném ki azt a vizet, nemde?

 

A The Way We See The World design stúdió is hasonlóan gondolkodhat, mert létrehoztak egy elég érdekes kis pohár kollekciót: zseléből készül, megehető, vagy akár a kertünkben is eldobható, ugyanis növény tápszerként is kiváló a benne található agar agarnak köszönhetően.

Tovább»