Kifőztük Karácsony

Kék gyertya a diabéteszesekért

Velem főztök

Feedek
Megosztás
Épp erre pörgök a konyhában

Címkefelhő
2010.09.05

Híd cafe (4 fogás 1000 forint alatt) - Étterem kritika

Belvárosi helyszín, stílusos környezet. 4 fogás 1000 forintért, de azért nem tökéletes...

Tegnap K ügynökkel felkerekedtünk, hogy kipróbáljuk végre a Híd cafét. Hetekkel ezelőtt szerettük volna megtenni, de akkor nem sikerült. Most 4 fogásos ebédet ettünk 1000 forint alatt. Ez persze máris egy nagyon jó pont, de azért volt néhány apróság, ami annyira nem tetszett, de csak sorjában.

 

Szombat délelőtt van, a városban végig a Tisza partján főzik a halászlevet, mi mégis étterembe megyünk. A Híd cafe egy viszonylag kis étterem, de hangulatos, stílusos berendezéssel. Minden megvan benne, ami egy kellemes ebédhez kellhet.

Tovább»

2010.07.05

Wok'n Go nyitás után is jó

Ígértem, hogy az ingyen kóstoló után megmutatom azt is, amiért már fizettem is. Nos, első körben ez elmaradt, mert hamarabb fogyott el az étel, mint ahogy idő lett volna fotózni, de mos itt van az, amit vasárnap vettünk.

1 adag sült, zöldséges tészta - 350 ft
1 adag csirkés-kínai keles tavaszi tekercs - 420 ft/5 darab
1 adag tofu saláta - 350 ft
1 adag 3 ízű káposzta - ingyen, a ház ajándéka ( egyébként 280 ft).

 

Bár ezek 1-1 adag ételek, de el kell mondjam, hogy két főre bőven elég, ha testvériesen osztunk el mindent.

Tovább»

2010.06.27

VIP vendégek voltunk egy étteremben még a nyitás előtt - véletlen történt

Szegeden már tíz éve nem volt szusi kapható!!! Akkor is csak egy catering cég hozta valahonnan. De most minden megváltozik. Holnap reggel megnyílik az első szusi bár Szegeden és mi szombat este egy nyitás előtti kóstolón vettünk részt. Ráadásul egy rögtönzött kóstolón!!!

 

Szóval az úgy volt, hogy Zsófi barátnőmmel éhesen tartottunk az egyik éjszakai étkezde felé, mikor átvágtunk a passzázson, ahol épp egy új kis éttermet igyekeznek megnyitni. Mikor bebámultunk az ablakon, megláttuk a menülistát a pult felett és leesett az állunk.

Tovább»